Hotel EL Colibri Sosua
 
• Free parking
• Free safe box
• Free sun chairs
• Cable TV with HBO
.. more
• Dominican Republic
• Sosua
.. more
 
• Visa
• MasterCard
• Discover Card
• American Express
   
 
 

Hotel El Colibri*** is een oase van rust door de prachtige tropische tuin en het grote zwembad.Het is de ideale uitvalbasis voor diegenen die de leuke, bijzondere en mooie aspecten van de Dominicaanse Republiek willen ontdekken.
Hotel El Colibri staat bekend om de gastvrijheid en persoonlijke service van de Nederlandstalige eigenaren en het personeel.

Hotel El Colibri beschikt over 24 kamers/appartementen en is gelegen in Sosua, een gezellige plaats aan de noordkust van de Dominicaanse Republiek, 15 minuten van het vliegveld van Puerto Plata. Op loopafstand vindt u het strand, supermarkten, winkels, restaurants, bars etc.

Wij verwelkomen u graag in ons half open restaurant/bar, waar u tijdens uw ontbijt a la carte rustig wakker kunt worden en kunt genieten van de oase van rust. ’s Middags kunt u de koelte opzoeken tijdens de lunch en ’s avonds kunt u kiezen uit tal van lokale en internationale a la carte gerechten.
Een keer per week organiseert Hotel El Colibri een buffet met Dominicaanse- , Indische- en Surinaamse gerechten.

Het half open restaurant/bar is tevens een ontmoetingsplaats voor onze gasten. U kunt er alleen, met elkaar of met de andere gasten genieten van de heerlijke tropische cocktails en lokale en internationale drankjes.

Zoveel mensen, zoveel wensen en daarom heeft Hotel El Colibri verschillende type kamers van eenvoudige budget kamers, voor degenen die alleen een schone en rustige accommodatie wensen, tot Standaard Plus kamers voor degenen die een stukje comfort op prijs stellen :

BUDGET kamers met een Queensize bed,een éénpersoonsbed, fan, kluisje, eenvoudige badkamer met douche en toilet.

Standaard kamers met twee Queensizebedden of een Kingsize bed, een terras met uitzicht op de tropische tuin en/of zwembad, air-conditioning, fan,kabel TV, kluisje, eenvoudige badkamer met douche en toilet.

Standaard Plus kamers met een Kingsize bed, een terras met uitzicht op de tropische tuin en/of zwembad, air-conditioning, fan,kabel TV,kluisje, moderne badkamer met douche en toilet.

Twee kamer appartement met een woonkamer, TV, fan, air-conditioning (op aanvraag), half open keuken en een slaapkamer met een Kingsizebed en een eenvoudige badkamer met douche en toilet.

Drie kamer appartement met een woonkamer met fan, air-conditioning (op aanvraag), fan, TV, kluisje en twee slaapkamers. Eén slaapkamer beschikt over een Kingsize bed en een slaapkamer heeft twee éénpersoonsbedden, groot terras met
en een tuin.


De prijzen zijn per kamer per dag en gebaseerd op twee personen in een kamer.


• BUDGET KAMER                          :           US$ 25,- per dag
• STANDAARD KAMER                :           US$ 60,- per dag
• STANDAARD PLUS KAMER    :           US$ 70,- per dag

De prijzen voor een appartement zijn per week.

• TWEE KAMER APPARTEMENT  :      US$ 300,- per week
•DRIE KAMER APPARTEMENT    :     US$ 450,- per week

Hotel El Colibri heeft wireless internet en voor degenen die spaans willen leren in een tropische omgeving heeft het hotel een eigen spaanse school.

U kunt altijd bij ons terecht voor informatie over duiklessen, paardrijden, windsurfen, zeilen, vissen, golf, tennis, auto huur, excursies etc.

De Nederlandstalige eigenaren en de Dominicaanse medewerkers hopen u te mogen verwelkomen in Hotel El Colibri.

 
 
Hotel El Colibri – Sosua
Calle Pedro Clisante 141, El Batey – Sosua
Dominicaanse Republiek
Tel. (+1) 809.571.1847   Fax. (+1) 809.571.4115
Cel. (+1) 809.707.1847
    Email reserveringen      :    info@elcolibri.net
   Email administratie        :    fini@elcolibri.net
 
Hotel in Dominican Republic
Local Weather
Email To Friend
Email Offers
 
 
Beautiful Tropical Garden
The Florida Aquarium
 
 
Bar and Restaurant
 
 
Comfort Room
 
 
 
Hotel Links & Hotel SEO sevices provided by Sosua Hotels